AcasăPoliticaContre dure intre Gorghiu si Ponta

Contre dure intre Gorghiu si Ponta

Nici a apucat bine Alina Gorghiu sa se bucure de statutul de presedinte unic al PNL, pentru care Ponta a si felicitat-o, de altfel – chiar daca intr-o nota plina de ironie – ca intre ea si fostul sef al PSD-ului a inceput o noua faza de contre publice.

Facandu-se referire, intr-o conferinta, la recentele declaratii ale fostului premier, in privinta asa-zisei prietenii dintre actuala sefa a DNA si deputatul Ghita, Gorghiu a spus ca „nu mai da doi bani pe ce spune Ponta”. Insa chiar si asa, a invocat faptul ca ar fi amenintata zilnic „cu puscaria” de catre fostul premier, ajungand sa se intrebe „daca este nevoie de pastile in cazul acesta” si sa sustina ca, la un moment dat, ar putea sa ajunga sa faca anumite dezvaluiri despre Ponta si despre cazuri precum Rosia Montana.

„Sper sa nu ajungeti sa impartasiti soarta Elenei”

Dupa cum era de asteptat, replica lui Victor Ponta nu s-a lasat prea mult asteptata si a venit via Facebook, print-ro postare stufoasa, presarata din plin cu ironii adresate celei pe care pesedistul o numeste de la inceput „multstimata si iubita tovarasa Alina Gorghiu Dej – cea mai iubita fiica a poporului PNL-PDL ist , camarada politica de nadejde a Carmaciului Neobosit Klaus Iohannis! (…) Obsesia dvs pentru mine este totusi ciudata si ma ingrijoreaza”.

Ponta incearca sa demonteze, rand pe rand, acuzatiile liberalei, asigurand-o „ca nici pe departe nu va pot ameninta EU cu puscaria – macar din simplu motiv ca nu am nicio atributie sau posibilitate in acest sens ( avand in vedere ca cei care se ocupa cu asta au trecut de la Traian Basescu la Klaus Iohannis- om care nu cred sa aiba motive de suparare pe dvs)!”.

Si face, totodata, si o serie de dezvaluiri deloc comode pentru sefa PNL-ului. „Din simpatie insa pt dvs ( de pe vremea cand il injurati la mine pe Crin Antonescu si restul conducerii PNL ca nu au vrut sa va nominalizeze la Ministerul Justitiei dupa plecarea Monei Pivniceru) mi-am permis sa va atrag atentia ca atitudinea dvs de acum imi aminteste perfect de o alta doamna din politica , si ea foarte favorizata de un Presedinte al Romaniei, care iubea foarte tare dosarele altora pana a ajuns sa le aiba pe ale ei!!!”, noteaza Ponta pe Facebook, fostul lider PSD adaugand si faptul ca n-ar vrea sa creada ca presedinta PNL ar risca sa ajunga in situatia fostei sefa a PMP-ului. „Eu doar sper sa nu ajungeti sa impartasiti soarta Elenei ( desi vad ca ii copiati toate partile rele fara a le detine pe cele bune)”, adauga Ponta.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger