AcasăPoliticaContinua razboiul cu autoritatile centrale. Nicusor Constantinescu: "Puterea nu accepta sa fie...

Continua razboiul cu autoritatile centrale. Nicusor Constantinescu: „Puterea nu accepta sa fie criticata!”

Nicusor Constantinescu le promite ministrilor ca ii va taxa pentru fiecarea greseala

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, isi continua razboiul cu autoritatile centrale, avertizandu-i pe guvernanti ca-i va trage la raspundere pentru fiecare greseala in parte.

Nicusor Constantinescu le promite ministrilor ca ii va taxa pentru fiecarea greseala

Social-democratul Nicusor Constantinescu sustine ca declaratiile sale critice la adresa Executivului reprezeinta motivul pentru care a pierdut sefia Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania in fata colegului Marian Oprisan.

”Din pacate pentru mine, ceea ce am declarat vizavi de arierate si in apararea autoritatilor locale a deranjat Guvernul si Puterea, in general UNCJR a deranjat Puterea si eu, ca secretar general al UNCJR, am deranjat cand am luat apararea autoritatilor locale (…). Puterea nu suporta ca cineva sa aiba verticalitatea sa spuna atunci cand greseste”, a afirmat Constantinescu. In replica, premierul Victor Ponta a precizat ca nu s-a implicat in competitia de la varful UNCJR , mentionand insa ca a fost deranjat de unele remarci facute de colegul de la Constanta.  ”Un singur lucru m-a suparat, ca Nicusor zicea ca a aruncat hartia de la ministru (Liviu Voinea – n.r). Sa stiti ca eu nu arunc nicio hartie de la dumneavoastra. Le iau pe toate, scriu pe ele, pentru fiecare ministru, ii trimit, le spun: cheama-l pe presedinte, suna, du-te la el, incearca, sa vedem ce putem sa facem”, a mai spus premierul Ponta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
328 afisari

1 COMENTARIU

  1. LA BUCURESTI TE_AU CASAPIT NENICULE,CACI EU SI ALTI VRANCENI CA MINE,DEPLANGEM ,MI_ESTE RUSINE DE MINE CA UN AGAMITA DANDANACHE A PRIMIT O FUNCTIE ASA INALTA!!!omul n-are leac!!!maimuta este in varful copacului,i se vede curul tot,tot,tot!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger