AcasăPoliticaContinua circul in coabitare: Ponta i-a luat painea lui Basescu

Continua circul in coabitare: Ponta i-a luat painea lui Basescu

Premierul s-a razgandit. Daca in urma cu cateva zile declara ca s-a ales praful de coabitare, ieri, seful  Guvernului a precizat ca tandemul cu presedintele merge ca uns.

Victor Ponta sustine ca responsabilitatea guvernarii se afla doar pe umerii sai
Dupa fiecare atac lansat la adresa Executivului, Traian Basescu merge sa sarbatoreasca alaturi de popor

Mandru de faptul ca Executivul a reusit sa reduca taxa pe valoarea adaugata la paine, Victor Ponta a simtit nevoia sa fluture acest succes pe sub nasul presedintelui Traian Basescu. Prezent la Conferinta Nationala a Morarilor si Brutarilor, premierul a aruncat o sageata si spre Cotroceni.  ”Iata, coabitarea functioneaza foarte bine: eu ma ocup de paine, presedintele, de circ, deci toata tara va fi multumita” a afirmat prim-ministrul Ponta, facand aluzie la iesirile publice ale presedintelui Traian Basescu.

De altfel, este a doua oara in aceasta saptamana cand premierul comenteaza preocuparile din ultima perioada ale sefului statului.  ”Persoanele care critica strategia Guvernului, privind modul de cheltuire a fondurilor europene in perioada 2014-2020, nu au contribuit cu nimic la acest document si erau la restaurantul Ciresica (local frecventat de presedintele Traian Basescu cand se afla la vila de protocol din Neptun – n.r)  atunci cand li s-a cerut opinia pentru imbunatatirea strategiei. (…)  Toti cei care ne-au criticat nu au participat cu nimic, nu si-au dat cu parerea cum sa fie buna strategia pentru 2014-2020. Ei doar ne spun ca e rea. De obicei acestia critica, cei care se pricep mai putin. Da, astia sunt cei mai buni la critica si la bagat strambe”, declara, deunazi, seful Executivului.

author avatar
Adelina Ionicel
761 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger