AcasăPoliticaConsultarile de la Cotroceni continua. Quintus, Gorghiu si Blaga reprezinta PNL la...

Consultarile de la Cotroceni continua. Quintus, Gorghiu si Blaga reprezinta PNL la discutii

Vasile Blaga si Alina Gorghiu

Liberalii- reprezentati de cei doi presedinti ai marelui PNL, dar si de liderul de onoare, Mircea Ionescu Quintus – au venit la Cotroceni, pentru a discuta cu seful statului, in privinta desemnarii unui alt premier, odata ce Ponta si-a depus mandatul.

Vasile Blaga si Alina Gorghiu

Gorghiu si Blaga au anuntat inca de miercuri, dupa ce Ponta a confirmat ca demisioneaza de la Palatul Victoria, pe fondul manifestarilor din Capitala, dupa tragedia din clubul bucurestean, ca sustin varianta alegerilor anticipate. Si ca vor merge cu aceasta propunere la Cotroceni pentru a i-o prezenta lui Klaus Iohannis, actualul sef al statului si, dupa cum se stie, candidatul sustinut de aceasta formatiune la alegerile din toamna trecuta, pentru prima functie in stat.

Liberalii au fost precedati de sociali -democrati si vor fi urmati, la consultarile de la sediul Presedintiei, de UDMR si de grupurile minoritatilor nationale.

La finele discutiilor cu Iohannis, liderul social-democrat Dragnea nu a oferit un nume in chip de propunere a PSD pentru sefia viitorului Guvern, ci a anuntat ca a propus ca, dupa ce se vor incheia aceste discutii cu formatiunile parlamentare si cu reprezentantii societatii civile, sa mai aiba loc o alta runda de consultari, si abia apoi sa se ia o decizie in privinta numirii noului lider de la Palatul Victoria.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger