AcasăPoliticaConsultari la Cotroceni. Dragnea si Tariceanu discuta la aceasta ora cu Klaus...

Consultari la Cotroceni. Dragnea si Tariceanu discuta la aceasta ora cu Klaus Iohannis

Liderii PSD si ALDE s-au aflat, luni dupa-amiaza, fata in fata cu primul om in stat.

UPDATE: Desi intrevederii ii fusese conferita o ora, discutiile au durat mai putin de 20 de minute. La plecarea de la consultarile cu presedintele Iohannis, liderii formatiunilor care formeaza Coalitia de guvernare nu au facut precizari in fata presei.

–––-

Intrevederile programate pentru aceasta prima zi a saptamanii, la sediul Presedintiei, pe marginea formarii noului Guvern, dupa ce Cabinetul Grindeanu a fost demis prin motiunea de cenzura, sunt in plina desfasurare la momentul de fata.

Consultarile au inceput cu putine minute dupa ora 15, cu delegatia PSD si ALDE, constituita de cei doi lideri – Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Discutiile nu au inceput pana ca presa sa iasa din sala, presedintele alegand sa nu faca nicio precizare cata vreme jurnalistii erau de fata.

Reprezentantii Coalitiei de guvernare le vor urma cei ai PNL, asteptati la discutiile cu presedintele Iohannis la ora 16, apoi reprezentantii USR, PMP, UDMR si ai Grupului parlamentar al Minoritatilor Nationale – de la ora 18.30.

Va amintim ca in aceasta dupa-amiaza s-a aflat ca PSD-ul l-a nominalizat pentru functia de prim-ministru pe Mihai Tudose, varinta pe care liderul ALDE a anuntat ca formatiunea ultim mentionata o sustine.

sursa foto: observator.tv

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger