AcasăPoliticaConstantinescu da de pamant cu DNA

Constantinescu da de pamant cu DNA

Nicusor Constantinescu

Inainte de a pleca in SUA, presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a acuzat DNA pentru ”abuzurile si circul” comise in cazul lui si al colegului Radu Mazare.

Nicusor Constantinescu

Imediat dupa retinerea lui Radu Mazare, Nicusor Constantinescu a condamnat, pe contul sau de Facebook,  comportamentul de ”politie politica” al DNA.  ”Dupa ce mi-a fost perchizitionata casa timp de sapte ore, dupa ce am fost dus cu mandat de aducere, cu sirene si mascati in numar de aproximativ 60, desi nu am fost citat in acel dosar niciodata, desi nu mi s-a precizat care sunt acuzatiile nici macar la mine in casa, am fost saltat si transferat la DNA Bucuresti unde, in 10 minute, succint, doamna procuror Ana Dana m-a acuzat de toate hotararile CJC, legi ale Parlamentului Judetului Constanta aflate si astazi in vigoare (…)

Radu Mazare si Nicusor Constantinescu acuza la unison comportamentul ”abuziv” al DNA

Printr-un nou abuz al serviciului DNA, primarul Radu Mazare a fost ridicat pentru Campusul Henri Coanda realizat in 2012! Circul similar a continuat dupa scenariul deja cunoscut, au descins mascatii cu ofiterii DNA! Din pacate, acest circ si aceste abuzuri continua sub indrumarea aceleiasi procuroare Ana Dana!”, sustine Constantinescu.

author avatar
Simona Badulescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger