AcasăPoliticaConstantin Nita a ajuns in fata procurorilor anticoruptie

Constantin Nita a ajuns in fata procurorilor anticoruptie

Constantin Nita

Fostul lider al filialei social-democrate brasovene, Constantin Nita, a fost zarit in cursul acestei zile la sediul DNA din Capitala.

Constantin Nita

UPDATE 15.18. „Nu pot sa fac nicio declaratie, am luat un termen pana cand pot studia dosarul”, a precizat deputatul Nita, la iesirea de la DNA, alegand sa nu mai faca si alte precizari.

–––

Cu putine minute dupa ora 14, deputatul Nita a intrat- insotit de avocat- in cladirea aflata pe strada Stirbei Voda. Momentan nu se cunosc detalii despre calitatea sau cauza in care urmeaza sa fie audiat fostul ministru al Economiei, avand in vedere faptul ca nici social-democratul brasovean nu a dorit sa faca declaratii, inainte de a intra in incinta institutiei, prin care sa lamureasca motivele pentru care a ajuns sa dea ochii cu anchetatorii anticoruptie. „Nu stiu (…) nu stiu despre ce-i vorba. Va multumesc”, a fost tot ce a spus Nita, la intrarea la DNA.

Va reamintim faptul ca fostul ministru al Economiei a decis, la finele lunii martie a acestui an, sa renunte la functia de conducere pe care o detinea in cadrul PSD Brasov.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger