AcasăPoliticaConstantin neaga ca ar avea un alt plan politic/ Tariceanu alearga singur...

Constantin neaga ca ar avea un alt plan politic/ Tariceanu alearga singur in aceasta cursa

Dupa ce a dat, in prima fata, asigurari ca activitatea sa in cadrul Guvernului nu are de suferit de pe urma tensiunilor din cadrul formatiunii pe care o conduce, alaturi de Calin Popescu Tariceanu, vicepremierul Constantin a facut noi referiti la viitorul Congres, in care se va alege noua conducere ALDE.

„Colaborez foarte bine cu colegii din Guvern, ne facem treaba. (…) Nu s-a adus niciun fel de atingere parteneriatul pe care-l avem cu PSD”, a declarat Constantin, de la Parlament, in urma cu scurta vreme.

Cu referire la Congresul ce va avea loc peste exact o luna de zile, co-presedinte al ALDE a sustinut ca partenerul sau de la sefia ALDE ar fi stiut inca din decembrie anul trecut ca nu are de gand sa intre in cursa pentru sefia unica a Aliantei. „Obiectivul meu pricipal este ca acest Congres sa se convoace pe principii statutare”, a anuntat ministrul Mediului, care a adaugat ca l-ar fi anuntat pe Tariceanu ca nu are de gand sa candideze inca din decembrie anul trecut, si ca atunci i s-a propus sa fie presedinte executiv.

Tariceanu „alearga singur in aceasta cursa”, a conchis Constantin. „Trebuie sa avem un presedinte unic (…), dar trebuie sa respectam legea”, a adaugat co-presedintele ALDE, care a negat categoric varianta ca ar avea un alt plan politic in pregatire. „Proiectul meu politic se numeste ALDE”, a subliniat Daniel Constantin.

270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger