AcasăPoliticaConsilierii presedintelui Basescu, eliberati din functie

Consilierii presedintelui Basescu, eliberati din functie

Traian Basescu

In prima zi a acestei saptamani, presedintele in exercitiu a semnat decretere de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali, precum si a doi consilieri de stat.

Traian Basescu

Cu precizarea ca masurile se aplica incepand de saptamana viitoare, mai exact de pe 22 decembrie, prima zi in care la Palatul Cotroceni se va instala, oficial, presedintele ales in cadrul scrutinului din noiembrie, Klaus Iohannis, care isi va aduce propria echipa de consilieri.

Ca urmare, Administartia Prezidentiala a anuntat, luni la amiaza, ca Traian Basescu a semnat decretele pentru eliberarea din functia de consilier prezidential, incepand cu data de 22 decembrie 2014, a urmatorilor: Iulian Fota, Iulian Chifu, Claudiu-Constantin Dinu, Anca-Ileana Ilinoiu, Bogdan-Alexandru Dragoi, precum si a lui Bogdan Manoiu.

Totodata, presedintele Basescu a semnat si decretele privind eliberarea din functia de consilier de stat a lui Dorel-Constantin Onaca, dar si a Ancai-Carmen Catanescu, cu precizarea ca ambii vor ramane fara aceste posturi incepand cu 22 decembrie 2014.

author avatar
Cristina Stefan
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger