AcasăPoliticaConsens dupa discutiile cu Dragnea. Ponta: Mi s-a dat ce am de...

Consens dupa discutiile cu Dragnea. Ponta: Mi s-a dat ce am de facut in cadrul echipei

Dupa ce saptamani la rand s-au facut diferite speculatii in privinta gradului de racire a relatiilor de colaborare dintre fostul si actualul lider PSD, luni se poate spune ca au fost discutii „de grad zero” intre cei doi, chiar la sediul formatiunii, din Soseaua Kiseleff, la finele carora Ponta si Dragnea au iesit impreuna la declaratii. „PSD mi-a dat de lucru”, a conchis Victor Ponta.

Intrevederea s-a incheiat dupa ora 13, fostul prim-ministru ajungand la sediul PSD dupa ce anterior „a semnat condica” la sectia 6, in conformitate cu prevederile controlului judiciar.

Si daca zilele trecute Ponta spunea ca daca se va gasi un rol pentru el, in cadrul PSD, isi doreste sa ajute partidul, iata ca Dragnea l-a delegat sa se ocupe de partea de „finante publice” din cadrul viitorului program de guvernare. Sarcina care inseamna, daca este sa-l citam pe fostul premier, ca i s-a cerut sa se ocupe de „banii romanilor”. „Mi s-a dat ce am de facut in cadrul echipei, cred si imi doresc sa fac lucrul asta si imi doresc ca pe 11 decembrie  (…) sa obtinem, impreuna, nu doar PSD, (…) asa scor cum am obtinut in 2012”, a anuntat Ponta, de pe treptele cladirii ce gazduieste sediul central al Partidului Social Democrat.

In alta ordine de idei, seful social-democratilor a confirmat faptul ca numele lui Ponta se va regasi pe listele formatiunii, la alegerile din decembrie, in ciuda faptului ca fostul premier a ajuns in vizorul DNA intr-un al doilea dosar, in care e cercetat sub control judiciar. Si asta in conditiile in care saptamana trecuta anunta ca o decizie in acest sens va fi luata in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, in intervalul 15-16 septembrie.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger