AcasăPoliticaCongresul PNL. Liberalii isi aleg astazi noua conducere

Congresul PNL. Liberalii isi aleg astazi noua conducere

Klaus Iohannis si Ioan Ghise sunt inscrisi in cursa pentru prima functie in Partidul National Liberal. Sambata, in cadrul Congresului ce are loc la Palatul Parlamentului, liberalii isi vor alege atat presedintele partidului, cat si cei 31 de vicepresedinti.

La Congres sunt prezenti aproximativ 1.500 de delegati, dar si invitati din randul PNL-ului si ai Fortei Civice. De altfel, la eveniment au vorbit atat liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, cat si Mihai Razvan Ungureanu, din partea Fortei Civice.

La inceputul reuniunii, Crin Antonescu si-a prezentat raportul de activitate, multumindu-le colegilor sai, si amintind si de anumiti „tradatori”, fara sa nominalizeze, insa. Chiar si asa, fostul presedinte al PNL a sustinut ca „numai cei drepti conteaza, cine tradeaza inceteaza sa existe”.

Mai mult, pe langa alegerea noii conduceri a liberalilor, la Congresul de sambata se vor lua decizii cu privire la proiectul de unificare a Dreptei, dar si referitor la apartenenta PNL la Partidul Popular European. Totodata, se asteapta ca, odata acest Congresul al liberalilor incheiat, sa fie cunoscut si numele prezidentiabilului liberalilor.

author avatar
Cristina Stefan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger