AcasăPoliticaCongresul PNL, in 28-29 iunie. Antonescu: Nu mai candidez la presedintia PNL!

Congresul PNL, in 28-29 iunie. Antonescu: Nu mai candidez la presedintia PNL!

Crin Antonescu a anuntat, oficial, miercuri dupa-amiaza, data cand va avea loc Congresul Extraordinar al PNL, dar si numele colegilor liberali care si-au anuntat intentia de a intra in cursa pentru sefia formatiunii.

Liderul demisionar al PNL, care asigura conducerea partidului pana la sfarsitul lunii viitoare, candva avea loc Congresul Extraordinar al formatiunii, mai exact in intervalul 28-29 iunie, a precizat, in acest sens, ca o comisie formata din 17 liberali va propune un proiect de statut, care va fi dezbatut in 24 iunie, in cadrul Delegatiei Permanente.

Rezumand subiectele dezbatute in sedinta de miercuri a liberalilor, Antonescu a confirmat faptul ca Iohannis si Ghise intentioneaza sa candideze pentru a obtine cea mai inalta functie in partid, in timp ce Ludovic Orban s-a razgandit. Aspect apreciat, de altfel, de catre Antonescu, dovada si remarca facuta, mai in gluma, mai in serios, pe aceasta tema. „Domnul Klaus Iohannis a cerut derogare statutara de la vechime, pentru a putea candida la functia de presedinte, dl Ghise a anuntat candidatura la functia de presedinte a PNL, dl Orban a renuntat- minune dumnezeiasca – la candidatura„, a declarat Crin Antonescu, adaugand ca mai e destul timp pentru ca si altii sa se inscrie in aceasta cursa.

Actualul lider interimar al PNL, insa, nu mai ia in calcul aceasta varianta. „La sefia partidului nu mai candidez„, a punctat Antonescu. Totul in conditiile in care, cu doar cateva ore inainte parea indecis in legatura cu acest aspect. Explicatia oferita de catre liberal a fost, insa, aceea ca la momentul la care facuse acele afirmatii nu stia cine va candida la sefia formatiunii.

Citeste si: Antonescu: Fac orice e moral pentru ca PNL sa nu ajunga inapoi langa PSD

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger