AcasăPoliticaCondurateanu preia un PPDD plin de datorii

Condurateanu preia un PPDD plin de datorii

Dan Diaconescu este nemultumit de felul in care oamenii lui s-au miscat in campanie. In consecinta, fondatorul PPDD a amenintat ca, odata incheiate europarlamentarele, va face curatenie in partid.

Florin Condurateanu ar putea prelua conducerea PPDD dupa europarlamentare

Primul cap care urmeaza sa cada este cel al  presedintelui PPDD, Simona Man, sustin surse din partid. „Diaconescu intentioneaza sa schimbe toti liderii de filiale care nu reusesc sa scoata peste 5% la europarlamentare. Mai mult, si-a propus sa o inlocuiasca pe Simona Man cu Florin Condurateanu ”, ne-a declarat un parlamentar PPDD.  Numirea lui Condurateanu ar veni insa intr-un moment destul de dificil pentru formatiunea lui Dan Diaconescu. Care, dincolo de deficitul de imagine, are mai nou probleme si cu finantele. Asta dupa ce ANAF a pus poprire pe conturile PPDD, din cauza unui litigiu cu Autoritatea Electorala Permanenta.

Dan Diaconescu s-a invartit de o noua poprire pe conturi

Totodata, in urma verificarilor, s-a constatat ca partidul lui Dan Diaconescu datoreaza aproximativ 11.000 de lei la bugetul de stat si la cel al asigurarilor sociale.  In cazul in care aceasta suma nu va fi achitata, se va trece la urmatoarea etapa, respectiv confiscarea bunurilor.

author avatar
Victor Paun
1.415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger