AcasăPoliticaConducerea Senatului discuta cererea in cazul Oprea

Conducerea Senatului discuta cererea in cazul Oprea

Sosita la Senat in cursul zilei de vineri, la o zi de cand a fost emisa din directia conducerii DNA, solicitarea procurorilor in privinta incuviintarii urmaririi penale a fostului ministru de Interne Oprea va fi discutata in cadrul Biroului permanent al Camerei Superioare a Legislativului.

Sedinta acestui for ar trebui sa inceapa peste mai putin de doua ceasuri, mai exact la ora 13. Conform procedurii, dupa ce va fi discutata in cadrul BP, cererea va ajunge pe masa senatorilor juristi, care o vor analiza si apoi vor emite un raport, urmare a unui aviz consultativ. Referatul va ajunge in plen, colegii senatori urmand sa fie cei care vor avea ultimul cuvant de spus in privinta solicitarii venite din directia DNA-ului, pe numele lui Gabriel Oprea.

In privinta suspiciunii ce planeaza in cazul fosutlui vicepremier, DNA anunta recent ca solicitarea priveste „savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, in perioada in care a detinut functia ministeriala”, in cazul anchetei ce priveste moartea tanarului politist Bogdan Gigina.

Cititi si: Se cere aviz de UP pe numele lui Oprea. Ucidere din culpa in cazul politistului Gigina

Fostul vicepremier isi sustine cauza. Oprea: Veneam de la SRI/DNA uita – Gigina a cazut intr-o groapa imensa

author avatar
Cristina Stefan
62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger