AcasăPoliticaConducerea liberala a cerut CNSAS verificarea lui Marian Munteanu

Conducerea liberala a cerut CNSAS verificarea lui Marian Munteanu

Noul candidat al PNL la Primaria Capitalei va fi verificat de catre reprezentantii CNSAS, chiar la cererea sefilor partidului din care face parte de doar cateva zile.

Dupa controversele din ultimele zile, iscate -inclusiv in randul PNL- de propunerea lui Marian Munteanu pentru cursa electorala vizand fotoliul de primar general al Capitalei, dar si dupa sedinta de urgenta convocata, seara trecuta, la sediul PNL, intrevedere ale carei concluzii urmeaza sa le aflam abia in aceasta seara, o noua informatie vine sa sporeasca si mai mult instrigile din jurul candidaturii fostului reprezentant al societatii civile.

Mai precis, in aceasta prima parte a zilei s-a aflat ca Gorghiu si Blaga au formulat o solicitare catre CNAS, in vederea unei verificari a noului candidat al PNL pentru Primaria Generala. Informatia a fost certificata de catre un reprezentant al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, mai precis de catre jurnalistul Florin Bichir, cel care, intr-o interventie telefonica in direct la postul B1 TV, a facut cateva precizari in acest sens. „Da, pot sa va confirm ca in cursul zilei de astazi, la sediul CNAS a fost primita o solicitare semnata de cei doi presedinti PNL – doamna Alina Gorghiu si domnul Vasile Blaga- in care se solicita verificarea domnului Marian Munteanu in functia sa de candidat”, a explicat Bichir, adaugand si faptul ca o cerere similara a venit si din partea Alinei Mungiu Pippidi, din directia Societatii Academice Romane.

Cat priveste momentul la care se vor afla primele concluzii ale acestei verificari, Bichir a explicat ca acest lucru nu se poate sti momentan, singurul aspect in privinta caruia a dat asigurari a fost acela ca solicitarile in cauza vor fi puse in lucru. „In ce mai scurt timp posibil (…) vom elabora o adeverinta”, a mai punctat reprezentantul CNSAS.

sursa foto: Facebook/PNL

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger