AcasăPoliticaCondrea ofiter SIE? Ce spune presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii...

Condrea ofiter SIE? Ce spune presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului

La doar cateva ore de cand, din fata Tribunalului, fosta sotie a patronului Hexi Pharma lansa o ipoteza incredibila, cum ca Dan Condrea ar fi fost ofiter al SIE (al Serviciului de Informatii Externe-n.r), presedintele Comisiei parlamentare de control asupra activitatii acestei institutii a facut cateva precizari din care rezulta cat se poate de clar faptul ca exclude aceasta varianta.

Mai exact, intr-o interventie la Antena 3, liberalul Mihaita Climente a subliniat pe ce anume se focuseaza acest Serviciu. „Ofiterii SIE nu isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei. (…) SIE este un serviciu de spionaj si isi desfasoara activitatea in legatura cu cetateni romani, daca acestia sunt semnalati de alte organe sau daca desfasoara activitati ostile statului roman, pe teritoriul altor state”, a precizat parlamentarul.

„Serviciul (SIE-n.r) nu are niciun fel de legatura cu activitatile care se desfasoara pe teritoriul Romaniei, nici vorba ca domnul Condrea sa fie agent sau ofiter al Serviciului”, a conchis acesta.

Va reamintim faptul ca prima sotie a afaceristului a sustinut ca stie acest aspect, dar ca nu a obtinut niciodata o confirmare concreta de la Condrea. „Cu siguranta a fost ofiter SIE, deci a fost filat in permanenta de agenti SIE si CIA”, a sustinut, plangand, fosta partenera de viata a patornului Hexi Pharma, cu care acesta are o fetita. In momentul in care a fost intrebata de unde stie acest lucru, raspunsul acesteia a fost urmatorul: „L-am intrebat si nu mi-a raspuns nimic, de regula el imi raspundea ‘nu’ ferm sau ‘da’ ferm”. Daca nu mi-a raspuns nimic, inseamna ca era agent SIE”.

429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger