AcasăPoliticaCondamnare definitiva pentru edilul din Deva

Condamnare definitiva pentru edilul din Deva

Mircia Muntean si-a aflat, in prima zi a acestei saptamani, sentinta dispusa in dosarul in care a fost acuzat ca a facut accident dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului.

Primarul devean a ramas cu pedeapsa de sase ani de detentie dispusa in cazul sau, in prima instanta, adica vara trecuta, de catre completul de trei judecatori de la Inalta Curte. Semn ca in zadar a sperat Muntean ca apelul formulat putea sa schimbe prima decizie a magistratilor, de vreme ce demersul a fost repins, din cate mentioneaza, luni, presa locala. Cum decizia Curtii Supreme este definitiva, edilul orasului Deva va ajunge in detentie.

Accidentul care il trimite dupa gratii pe actualul primar al municipiului de resedinta al judetului Hunedoara s-a produs in toamna anului 2014, incidentul fiind relatat in presa – locala si nationala- la momentul respectiv.

sursa foto: Facebook/Mircia Muntean

author avatar
Cristina Stefan
92 afisari

1 COMENTARIU

  1. În România lui Kovesi si Lazar, o femeie de la CFR ia 3 ani si 3 luni inchisoare cu EXECUTARE pentru o pretinsa mita de 60 de lei luata spaga de la patru „calatori fraudulosi” iar cei din afacerea Microsoft ce au furat peste 100 de milioane de euro au luat cu SUSPENDARE si au pastrat si „fructul” infractiunii. Daca primarul Mircia Muntean omora 5 sau 6 copii, SIGUR lua închisoare cu suspendare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger