AcasăPoliticaConcluziile lui Ilie Sarbu dupa prima dezbatere dintre Ponta si Iohannis

Concluziile lui Ilie Sarbu dupa prima dezbatere dintre Ponta si Iohannis

Senatorul Ilie Sarbu, nimeni altul decat socrul actualului premier, a facut o serie de comentarii pe marginea primei confruntari televizate dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale.

In timp ce, intr-o prima faza, Sarbu a remarcat faptul ca Iohannis „a realizat abia in al doisprezecelea ceas ca este un gest de minima barbatie sa se prezinte” la o dezbatere televizata, facand o analiza per ansamblu a emisiunii de marti seara, de la Realitatea TV, senatorul social democrat considera ca „oamenii au putut vedea in prim-ministrul Victor Ponta un candidat care a venit 100% pregatit, care a raspuns cu precizie si cu date concrete tuturor intrebarilor”.

Totodata, fostul ministru a facut o analiza si asupra prestatiei televizate a contracandidatului liderului PSD, Klaus Iohannis. Pe care nu l-a mai vazut intr-o lumina la fel de buna. „In acelasi timp, cei care au urmarit dezbaterea l-au vazut pe Klaus Iohannis cat de iritat si de slab pregatit a fost, cate lacune are pe teme fundamentale ce tin de economie, de legislatie si de atributiile functiei prezidentiale”, sustine Sarbu.

Si ca sa intareasca aceste acuzatii aduse lui Iohannis, candidatul ACL in cursa pentru Cotroceni, Sarbu a enumerat, intr-o declaratie de presa, cateva aspecte constatate in timpul confruntarii electorale de marti seara. „Domnul Klaus Iohannis nu a stiut lucruri esentiale precum pensia medie din Romania, ce prevad diverse articole din Constitutia Romaniei, cate sectii de vot s-au organizat in strainatate sau cat valoreaza un punct procentual din TVA raportat la bugetul de stat”, a concluzionat Ilie Sarbu.

376 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger