AcasăPoliticaConcluziile lui Geoana, dupa intrevederea cu premierul desemnat: "Crede ca Romania poate...

Concluziile lui Geoana, dupa intrevederea cu premierul desemnat: „Crede ca Romania poate fi mai bine administrata. Este si convingerea mea”

Premierul desemnat se poate baza pe sustinerea PSRO, se deduce din concluziile trase de catre Mircea geoana, la finele intrevederii de aproximativ o ora pe care a avut-o cu Dacian Ciolos.

„Mi se pare un om sobru si un om care crede ca Romania poate fi mai bine administrata. Este si convingerea mea. De-aici decurge totul: si o educatie mai buna, si o sanatate mai buna si-un sistem politic mai corect”, a mentionat liderul Partidului Social Romanesc (PSRO), formatiune care are 12 parlamentari in actuala formula a Legislativului, dupa ce a stat de virba cu fostul comisar european.

Declarandu-se convins ca viitorul guvern condus de Ciolos va avea nevoie de o „majoritate explicita de sustinere in Parlament”, Geoana a precizat ca din punctul de vedere al formatiunii sale „problema legata de investitura o problema rezolvata”.

Inainte de a discuta cu Geoana, Ciolos a avut intrevederi cu liderii tuturor formatiunilor parlamentare, incepand cu PNL si continuand cu PSD, UNPR, ALDE si UDMR.

author avatar
Cristina Stefan
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger