AcasăPoliticaConcluzia lui Ponta: "Blaga a pierdut evident, fara drept de apel"!

Concluzia lui Ponta: „Blaga a pierdut evident, fara drept de apel”!

Premierul Ponta a urmarit, sambata, pricipalele momente de la Conventia Nationala a PDL si a tras trei concluzii. Una dintre acestea este ca Vasile Blaga nu are sanse sa castige un nou mandat in fruntea democrat-liberalilor.

Copresedintele USL si-a notat impresiile pe Facebook. Trei la numar. „Alegeri PDL. Am urmarit Congresul PDL. Am 3 concluzii: – Basescu traieste deja in realitatea lui (nicio legatura cu tara si societatea de azi sau de maine); – discursuri candidati fara nimic nou, nimic de retinut, – Blaga a pierdut evident, fara drept de apel (indiferent de rezultatul la vot)„, a scris premierul pe reteaua de socializare, inainte de a anunta ca-si va petrece restul zilei impreuna cu sotia si copiii.

In lupta pentru conducerea PDL s-au inscris Elena Udrea, Vasile Blaga si Monica Macovei. La acest moment, votul este in plina desfasurare la Conventia Nationala Extraordinara a PDL. Anterior, cei trei candidati au sustinut discursuri in fata celor 5.000 de delegati ai PDL, reuniti la Romexpo. La randul sau, presedintele Basescu, invitat la Congres, le-a vorbit celor prezenti la intrunirea la finalul careia va fi ales noul presedinte al partidului.

348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger