AcasăPoliticaConcluzia lui Dragnea: toate declaratiile presedintelui si atitudinea de la inceputul crizei,...

Concluzia lui Dragnea: toate declaratiile presedintelui si atitudinea de la inceputul crizei, foarte corecte

Liderul PSD, interzis la Palatul Victoria

Din raspunsul dat unei intrebari menite a se afla daca a fost surprins de faptul ca presedintele a acceptat din prima nominalizarea Coalitiei pentru functia de premier, multi au remarcat concluzia cu iz laudativ a liderului PSD la adresa atitudinii manifestate de catre liderul de la Cotroceni pe marginea crizei guvernamentale.

„Mi-a placut, nu pot sa spun ca m-a surprins, pentru ca toate declaratiile presedintelui si atitudinea de la inceputul crizei au fost corecte, foarte corecte si constitutionale”, a subliniat Dragnea, inainte aintrevederii de la Vila Lac 1.

De altfel, inca de luni, seful PSD dadea de inteles ca spera ca acest etapa sa fie depasita cat mai repede, in sensul in care miza pe acceptarea, din prima, a nominalizarii facute, la consultarle de la Cotroceni, din directia Coalitiei. „Am convingerea ca presedintele Romaniei, tinand cont de toate declaratiile si pozitiile publice din ultima perioada, doreste ca in Romania sa se instaleze destul de repede un guvern care sa nu puna sub semnul intrebarii stabilitatea economica si sociala a tarii. Parerea mea este ca presedintele nu va dori ca aceasta criza sa se prelungeasca”, spunea, deunazi, Liviu Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
58 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger