AcasăPoliticaColdea va fi chemat luni in Parlament, pentru a fi audiat de...

Coldea va fi chemat luni in Parlament, pentru a fi audiat de comisia de control a activitatii SRI

Florian Coldea, directorul adjunct al SRI este supus unui val de atacuri mediatice

Urmare a declaratiilor Elenei Udrea, Florian Coldea va fi audiat, in prima zi a saptamanii viitoare, la Parlament.

Coldea va fi chemat pentru a discuta cu membrii Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, pentru a se lamuri acuzatiile care i se aduc actualului director interimar al Serviciului Roman de Informatii.

Anuntul a fost facut de catre parlamentarii Cezar Preda si Teodor Atanasiu, urmare a sedintei forului din care fac parte cei doi, sub conducerea social-democratului Georgian Pop. „Luni ne intalnim cu conducerea SRI, luni discutam toate aceste aspecte, sunt mai multe puncte pe ordinea de zi”, a precizat lideralul Atanasiu, care a precizat ca dupa aceste discutii vor fi anuntate public concluziile. „Ancheta noastra este doar pe legalitatea modului in care SRI isi desfasoara activitatea”, a mai punctat fostul ministru.

Audierea lui Florian Coldea ar urma sa aiba oc la a aproximativ doua saptamani dupa ce fosta sefa a PMP, deputatul Elena Udrea, l-a acuzat pe cel dintai, printre altele, ca ar fi instrumentat o campanie impotriva sa, dar si ca i-ar fi cerut fostului ei sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, pentru finantarea televiziunii acestuia, RTV.

Sursa foto: ziaruldevalcea.ro

190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger