AcasăPoliticaCodul fiscal, adoptat in sesiune extraordinara

Codul fiscal, adoptat in sesiune extraordinara

Parlamentarii isi vor scurta vacanta ca sa voteze cererea de reexaminare a Codului fiscal formulata de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta renunta la varianta angajarii raspunderii, dar ii cheama pe parlamentari din vacanta ca sa voteze inca o data Codul fiscal.

Parlamentarii isi vor scurta vacanta ca sa voteze cererea de reexaminare a Codului fiscal formulata de presedintele Klaus Iohannis

Lui Victor Ponta nu-i iese din cap ca decizia presedintelui de a intoarce Codul fiscal a fost una gresita. Premierul apara cu dintii masurile propuse de Executiv, explicand ca vor duce la „dezvoltarea economiei romanesti” „Am discutat cu liderii Coalitiei, pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vreau sa readoptam Codul fiscal, pentru ca este un cod discutat cu mediul de afaceri, este un cod aprobat de ambele camere ale Parlamentului, in unanimitate, chiar daca acum unii uita ce-au votat acum trei saptamani. Nu stiu daca erau in deplinatatea facultatilor electorale, era sa zic, atunci cand au votat toti si au zis ca e un cod liberal, foarte bun si dupa aia i-a intors cu cheita — nu e bun”, a declarat Ponta, la inceputul sedintei de guvern.

Klaus Iohannis

In opinia premierului, noul Cod fiscal va avea efecte benefice asupra economiei romanesti si cine se opune adoptarii lui da dovada de rea credinta. „Nu e cod nici liberal, nici social-democrat, e al Romaniei si ne ajuta sa cream locuri de munca pentru tineri, ne ajuta sa avem bani la fondul de pensii, ne ajuta sa avem bani pentru toate celelalte lucruri. Si la 1 septembrie trebuie sa-l avem in vigoare, pentru ca e un lucru bun pentru Romania, nu pentru Guvernul actual. Daca acest Guvern a facut un lucru bun in ultimii trei ani si jumatate, a facut ca dintr-o prapastie economica si sociala trei ani de zile nimeni n-a pierdut nici macar un leu, toata lumea a adaugat ceva”, a mai spus seful Executivului.

[poll id=”1051″]

author avatar
National
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger