AcasăPoliticaCod galben de plagiate in regiunea politica

Cod galben de plagiate in regiunea politica

Ludovic Orban il acuza pe Gabriel Oprea ca plagiaza initiativele PNL-ului

La doar o zi dupa ce Cristian Rizea (PSD) o acuza pe Alina Gorghiu (PNL) ca i-ar fi copiat sloganul de campanie, Ludovic Orban (PNL) il invinuieste de plagiat pe Gabriel Oprea (UNPR).

Ludovic Orban il acuza pe Gabriel Oprea ca plagiaza initiativele PNL-ului

In loc sa-si puna capetele la contributie si sa colaboreze la rezolvarea problemelor serioase cu care se confrunta tara, politicienii mioritici se acuza aiurea-n tramvai de plagiat. ”Gorghiu ne-a copiat sloganurile de campanie”, tipau miercuri pesedistii din sectorul 5. ”Oprea face un plagiat, uita ca prima formatiune politica care a anuntat discutii serioase cu partidele parlamentare (pe tema noului Cod Fiscal – n.r.) este PNL”, reclama la randul lui, ieri, Ludovic Orban. Culmea este ca intr- disputa atat de importanta, gen ”cine a fost mai intai, oul UNPR sau gaina PNL” s-a bagat, prin vocea deputatului Korodi Attila, si UDMR. ”Cumva, deja, dialogul dintre partidele politice s-a cam conturat prin invitatia PNL-ului, la care s-a raliat si UDMR si PSD. Eu cred ca UNPR nu trebuie sa faca altceva decat sa vina la acea discutie intre partide”, a luat Korodi partea liberalilor. Surprinzator este ca atunci cand este vorba de lucruri cu adevarat serioase, politicienii damboviteni intra invariabil in pana de idei.

Gabriel Oprea

Le piere orice chef de polemici, se abtin sa avanseze idei si solutii invocand disciplina de partid (”trebuie sa vedem ce decizie ia conducerea”), spun ca nu pot sa faca nimic deoarece sunt in Opozitie – sau dimpotriva, responsabilitatea de reprezentant al Puterii nu le permite sa miste-n front, balmajesc eventual ceva despre despre ideologii si principii, dar in fapt se fofileaza si lasa lucrurile balta pana-n prag de alegeri. Cand brusc prind glas si isi plagiaza (cu adevarat de aceasta data!) vechile campanii electorale promitand marea cu sarea electoratului, in speranta ca ii vor prosti din nou pe oameni si se vor invarti de un nou mandat.

author avatar
Simona Badulescu
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger