AcasăPoliticaCiucu s-a inscris in PNL. Predoiu: Va fi viceprimarul Capitalei, dupa alegeri

Ciucu s-a inscris in PNL. Predoiu: Va fi viceprimarul Capitalei, dupa alegeri

E oficial: Predoiu- Ciucu, tandemul anuntat de PNL pentru Primaria Capitalei, e la un pas de materializare, prin inscrierea in randurile formatiunii liberale a fostului candidat sustinut de ALDE in cursa pentru fotoliul de primar general al Bucurestilor.

Cel care a anuntat trecerea lui Ciucu in barca PNL a fost chiar Catalin Predoiu, noul candidat al PNL pentru Primaria Capitalei.  „In urma cu cateva zile v-am promis un parteneriat, astazi putem sa il anuntam. In urma cu aproximativ o jumatate de ora, domnul Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL. Este partenerul meu in campania pentru Bucuresti. Va fi viceprimarul Capitalei, dupa alegeri, prin votul cetatenilor. Sunt extrem de multumit (…) ca putem sa prezentam bucurestenilor o oferta integrata, un tandem pentru functia de primar general al Capitalei si pentru functia de viceprimar, care sa le garanteze realizarea proiectelor pe care le vom prezenta pentru Bucuresti”, a tinut sa precizeze liderul PNL Bucuresti si, de saptamana tercuta incepand, noul aspirant la fotoliul de primar general al Capitalei, din partea formatiunii liberale.

Nu in ultimul rand, Predoiu a explicat faptul ca numele lui Ciucu figureaza primul pe lista consilierilor municipali ai PNL, la alegerile din 5 iunie. „Afinitatea mea cu PNL-ul este veche. (…) Consider ca suntem cea mai buna formula politica pe care o ofera astazi partidele- atat ca si experienta in administratia centrala (…), dar si in administratia locala”, a precizat si Ciucu, tanarul politician abia inscris in PNL facand apel la oameni sa vina la vot.

author avatar
Cristina Stefan
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger