AcasăPoliticaCiolos se vede abia maine cu presedintele: Am stabilit o intalnire

Ciolos se vede abia maine cu presedintele: Am stabilit o intalnire

La o zi de cand presedintele s-a declarat nemultumit de unele aspecte de tin de actualul Executiv tehnocrat, s-a aflat ca traditionala deja intalnire saptamanala pe care, de la finele anului trecut incepand, sefii celor doua Palate o au, pentru a discuta anumite chesituni importante, a fost amanata.

Desi ar fi trebuit sa aiba loc in jurul pranzului, intrevederea de la Cotroceni – in care se asteapta sa se aduca in discutie inclusiv chestiunea succesorului Aurei Raducu la sefia Ministerului Fondurilor Europene – a fost amanata, aspect confirmat, practiv, chiar de catre seful Guvernului care, odata revenit de la Iasi, s-a aflat la un eveniment public chiar in perioada in care ar fi trebuit sa se desfasoare intalnirea cu primul om in stat.

Intrebat despre acest aspect, dar si despre chestiunile carora le-a dat glas liderul de la Cotroceni seara trecuta, la Timisoara, Ciolos a ales sa nu faca prea multe comentarii. „Am stabilit maine o intalnire si o sa discut, dansul va poate da un raspuns la acest lucru, nu eu”, a precizat primul-ministru.

Deunazi, nu putini au fost cei care au observat faptul ca Iohannis s-a delimitat, practic, de actualul Cabinet, facand in acest sens o serie de precizari in cadrul unui discurs pe care l-a sustinut la debutul unei conferinte desfasurate in orasul de pe Bega. „Sunt lucruri care ma nemultumesc la acest Guvern, dar nu toate se rezolva pe scena publica. Unii au vorbit despre acest guvern ca si cum ar fi “al meu”. Nu e guvernul meu. Acest guvern a fost o solutie, pana la alegerile din toamna acestui an, generata de o situatie de criza si la care au subscris cele mai importante partide politice. Deci este Guvernul Romaniei”.

Va reamintim ca mentiunile sefului statului la adresa actualului Cabinet au venit la doar cateva ore dupa primirea deloc cordiala de care a avut parte premierul, la Iasi, din partea catorva zeci de cadre didactice prezenta in fata unei universitati locale. Oamenii i-au cerut premierului sa isi faca timp sa discute cu ei si sa le afle problemele.

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger