AcasăPoliticaCiolos se spala pe maini de Irimescu

Ciolos se spala pe maini de Irimescu

Dacian Ciolos este hotarat sa taxeze deraierea ministrului Agriculturii in peisajul declatiilor publice

Premierul Dacian Ciolos l-a poftit pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, sa isi asume intreaga raspundere pentru declaratiile pe care le-a facut cu atata nonsalanta, dar fara mandat din partea Guvernului.

Dacian Ciolos este hotarat sa taxeze deraierea ministrului Agriculturii in peisajul declatiilor publice

”Romania este o piata de mana a zecea in care se aduc produse (aliemntare – n.r.) din strainatate cu termene expirate” si ”In mandatul lui Basescu s-au scos din tara 35 de miliarde de euro cu camionul” sunt declaratiile pentru care va da socoteala ministrul Irimescu. ”Domnul Irimescu sa-si asume declaratiile pe care le-a facut. Pe mine ma intereseaza in primul rand ce face domnul Irimescu. I-am spus ca are de accelerat procesul de plata a subventiilor de lansare a programului de dezvoltare rurala, astea sunt lucrurile care ma intereseaza.

Gura lui Achim Irimescu ”bate” functia de ministru

Restul, declaratiile dansului personale, nu sunt in numele Guvernului, pentru ca nu a avut mandat, nu a informat Guvernul legat de aceste lucruri. Sunt declaratii personale pe care o sa si le asume”, a decretat, ieri, premierul Ciolos. In scurta vreme, pe surse s-a aflat ca Achim Irimescu va raspunde direct cu functia, demisia sau demiterea sa urmand sa aiba loc cel mai tarziu imediat dupa Paste. Conform zvonului cu pricina, Irimescu nu va pleca singur din Guvern, ci va fi insotit de cel putin o colega: Ana Costea, ministrul Muncii. In ceea ce o priveste pe aceasta, reprosurile care i se fac vizeaza in special modul in care a gestionat procesul de elaborare a Legii salarizarii publice.

author avatar
National
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger