AcasăPoliticaCiolos s-a decis asupra propunerii pentru sefia Ministerului Muncii

Ciolos s-a decis asupra propunerii pentru sefia Ministerului Muncii

Seful Guvernului a luat o decizie in privinta persoanei pe care o considera potrivita pentru a prelua prerogativele de sef al Ministerului Muncii, dupa recent anuntata demisie din aceasta functie a tehnocratei Ana Costea.

Cel propus de Dacian Ciolos pentru a prelua portofoliul ministerial este Dragos Pislaru, analist economic si, din decembrie anul trecut incepand, consilier de stat pe probleme economice in cadrul cancelariei premierului.

In urma cu scurt timp, din directia Palatului Victoria am aflat ca primul-ministru a trimis aceasta propunere la Cotroceni, urmand ca presedintele sa aiba ultimul cuvand in privinta numirii acestuia la conducerea Ministerului Muncii. „Premierul Dacian Ciolos a inaintat astazi (luni-n.r) presedintelui Romaniei Klaus Iohannis propunerea de numire in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a domnului Dragos Nicolae Pislaru”,  au anuntat reprezentantii Guvernului intr-un scurt comunicat.

Va reamintim ca Ana Costea si-a anuntat retragerea din Guvernul Ciolos in cursul zilei de joi, la scurta vreme de la esecul negocierilor cu sindicalistii pe marginea ordonantei de urgenta privind salariile bugetarilor. A fost prima demisie din cadrul actualului Executiv.

sursa foto: facebook

author avatar
Cristina Stefan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger