AcasăPoliticaCiolos: Romania va fi bine reprezentata cu Cretu la Dezvoltare Regionala

Ciolos: Romania va fi bine reprezentata cu Cretu la Dezvoltare Regionala

Actualul comisar european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, e de parere ca Romania a primit un portofoliul important in viitoarea componenta a Comisiei Europene, dar si ca social-democrata Corina Cretu va reprezenta bine tara noastra in urmatorii cinci ani, cat va dura mandatul ei de comisar european.

Dacian Ciolos

Precizand ca un portofoliu nu se da unui stat membru al UE, ci unui comisar desemnat, Dacian Ciolos a explicat, intr-un interviu acordat DIgi 24, ca, in opinia sa, „Romania nu are motiv de suparare”, dat fiind faptul ca Dezvoltarea Regionala reprezinta un portofoliu semnificativ.

In acest sens, Ciolos a lasat sa se inteleaga ca, asa cum e s-a straduit sa aiba un mandat cu rezultate cat mai bune, la fel se asteapta sa se intample si in cazul europarlamentarului social-democrat Corina Cretu, cea care va reprezenta Romania in Comisia Europeana, in mandatul 2014-2019, in cadrul echipei conduse de Jean-Claude Junker. „Romania (…) va fi bine reprezentata cu doamna Corina Cretu la portofoliul Dezvoltarii Regionale. Asa cum si eu am incercat ca si comisar european la Agricultura (…), facandu-mi treaba la nivel european, prin faptul ca vorbesc aceeasi limba, prin faptul ca provin de aici, ca am contacte cu foarte multi oameni din Romania, romanii si mediul agricol din Romania sa valorifice cat mai bine ce am facut la Bruxelles, sunt convins ca si dna Corina Cretu, pe domeniul ei de competenta, care e foarte important pentru Romania, va face acelasi lucru”, a afirmat Cilos, in interviul acordat postului citat.

Junker a anuntat, zilele trecute, lista numelor si a portofoliilor celor 28 de noi comisari europeni, iar Corina Cretu figureaza la Dezvoltare Regionala.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger