AcasăPoliticaCiolos, replica pentru Cadariu

Ciolos, replica pentru Cadariu

Odata ce, ulterior plecarii lui Cadariu de la Palatul Victoria, s-au facut aluzii in privinta unor eventuale „grupuri de interese”, seful Guvernului cere ca, in cazul in care cunoaste ceva concret, ministurl demisionar sa mearga la autoritatile competente, pentru a spune concret ce stie.

Intrebat, marti, la Parlament, despre acest lucru, premierul a precizat ca nu a auzit exact afirmatiile ministrului demisionar. „Il cunosc foarte bine si stiu, am incredere (…) ca ceea ce spune o face argumentat, si daca aici are elemente precise sunt autoritati publice (…) care pot fi informate legat de acest lucru. Nu cred ca a spus un moment dl Cadariu ca eu personal apar anumite grupuri. Daca stie, daca a spus acest lucru, sa spuna public care sunt aceste grupuri de interese” a replicat seful Guvernului.

In privinta succesorului lui Patriciu Achimas Cadariu, Ciolos inca nu a formulat o propunere catre Cotroceni, pentru sefia Ministerului Sanatatii. „O sa-l gasim, nu asta e problema. Acum important este sa nu blocam activitatea ministerului (…) de-asta am decis sa-mi asum aceasta responsabilitate pentru urmatoarele zile si-n paralele cautarea unui ministru care sper eu sa aiba credibilitatea sistemului”, a precizat premierul.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger