AcasăPoliticaCiolos, premierul desemnat, intrevedere cu liderii liberali

Ciolos, premierul desemnat, intrevedere cu liderii liberali

La o zi de cand a fost desemnat premeir, Ciolos pare cat se poate de decis sa treaca deja la treaba, in vederea alegerii echipei cu care ar urma sa lucreze la Palatul Victoria.

Drept urmare, dupa ce marti a fost desemnat de catre seful statului in postura de prim-ministru, in prima zi din intervalul de zece pe care le are la dispozitie pentru a-si forma echipa guvernamentala, cu care sa se prezinte in fata Legislativului, Dacian Ciolos urmeaza sa aiba deja o prima intalnire, miercuri dimineata, cu reprezentantii formatiunii conduse de Blaga si Gorghiu.

Liberalul Nicolaescu vede drept normala aceasta discutie. „Probabil ca primul-ministru isi va anunta intentiile pentru 2016, probabil anumite intentii de persoane (…) Noi nu facem propuneri de oameni (…) Primul-ministru isi desemneaza echipa”, a anuntat deputatul, in urma cu scurt timp, de la Parlament.

De altfel, seara trecuta, dupa ce presedintele Iohannis a anuntat persoana pe care o nominalizeaza pentru formarea viitorului guvern, in persoana fostului comisar european si ministru Dacian Ciolos, liberalii, prin vocea purtatorului de cuvant al partidului, au anuntat ca „PNL asteapta cu interes prezentarea echipei guvernamentale pe care premierul desemnat urmeaza sa o inainteze Parlamentului. Stim ca misiunea sa nu este una usoara si ca va trebui sa convinga o majoritate parlamentara care sa sustina acest Guvern de tehnocrati”, dar si ca liberalii vor „sustine acest Cabinet atat timp cat va face bine pentru Romania”.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger