AcasăPoliticaCiolos pare de neclintit: Nu voi intra intr-un partid politic, nu-mi voi...

Ciolos pare de neclintit: Nu voi intra intr-un partid politic, nu-mi voi crea unul

Actualul premier se declara covins ca „exista viata si dupa alegerile parlamentare”, chiar daca insista ca nu are de gand sa intre in cursa din decembrie, in conditiile in care numele sau este vehiculat insistent in dreptul unui posibil viitor prim-ministru sau in privinta unei eventuale inscrieri in randurile liberalilor.

Au trecut doar cateva zile de cand presedintele ii sugera sa iasa cat mai curand la rampa si sa-si declare macar simpatia pentrun partid politic, in cazul in care nu doreste sa se inscrie in vreunul, bineinteles, in situatia in care decide sa candideze la viitoarele alegeri. In acest rastimp, Ciolos spusese deja o data ca nu are de gand sa intre in cursa electorala din decembrie. De aceasta data insa, actualul premier a subliniat, cu subiect si predicat, ca nu il tenteaza nici varianta de a se inscrie intr-un partid, dar nici de a forma unul.

„Simt nevoia s-o spun inca o data (…) ca nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an si nu voi intra intr-un partid politic sau nu-mi voi crea un partid politic tocmai pentru a-mi putea focaliza credibilitatea, atata cata o am, energia spre un proiect, chiar si de scurta durata, care sa dea sensul acestei stabilitati, car care sa poata sa si impinga lucrurile mai departe”, a declarat Ciolos, joi dimineata, la un eveniment desfasurat in Capitala.

Chiar daca nu a spus concret ce anume planuri are, la nivel de cariera, dupa momentul decembrie 2016, cand vor avea loc alegerile parlamentare si se va forma un nou guvern, despre care primul om in stat anunta ca nu va avea in frunte un om neinregimentat politic, Ciolos s-a declarat convins de faptul ca va avea ce face. „Asta nu inseamna ca nu exista viata si dupa alegerile parlamentare. Sper sa existe si sper sa existe o viata activa”, a tinut sa sublinieze actualul sef al Guvernului.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger