AcasăPoliticaCiolos o sustine pe Pruna: Nu mi-am pus pana acum problema unei...

Ciolos o sustine pe Pruna: Nu mi-am pus pana acum problema unei remanieri

La o zi de cand anuntase numele ministrilor care vor pleca din Guvernul sau, respectiv schimbari la ministerele Comunicatiilor, Educatiei, Romanilor de Pretutindeni si Transporturi, Dacian Ciolos a explicat si de ce a ales sa nu faca modificari la varful altor doua ministere din Guvernul sau, cele ale Justitiei si Agriculturii.

Incepand prin a mentiona faptul ca desi i-a informat atat pe seful PSD si pe liderii PNL, asta nu inseamna ca a negociat schimbarile anuntate recent in echipa ministeriala, Dacian Ciolos a subliniat, miercuri seara, la TVR, ca nu s-a gandit pana la momentul de fata sa o schimbe pe Raluca Pruna de la Ministerul Justitiei, stiut fiind faptul ca Liviu Dragnea dadea de inteles, deunazi, ca social-democratii ar fi vrut ca premierul sa fi luat si acest aspect in considerare.

„Doamna Raluca Pruna – nu mi-am pus pana acum niciodata problema unei remanieri. Eu consider ca dansa isi asuma cu curaj responsabilitatea pe care o are in calitate de ministru al Justitiei. (…) Din punctul meu de vedere, dansa isi face treaba foarte bine si o sustin”, a precizat premierul.

La fel, in cazul celuilalt ministru pe care pesedistii l-ar fi vrut schimbat, dar si care – e important de amintit- a fost vizat de o motiune simpla votata de Parlament, respectiv seful de la Ministerul Agriculturii, Dacian Ciolos a subliniat ca a vorbit cu Irimescu dupa ce a trecut motiunea, si ca acesta „stie foarte bine ce are de facut”, dar si ca i-a cerut sa „comunice ce masura ce apar progrese”.

Va reamintim faptul ca marti seara, Dacian Ciolos a anuntat schimbarea ministrilor Adrian Curaj, Marius Bostan, Dan Costescu si Dan Stoenescu. Propunerile pentru Educatie, Comunicatii, Transporturi si Romanii de pretutindeni sunt urmatoarele: Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti, Dragos Tudorache- care ar urma sa preia interimatul la MT, Sorin Buse si, respectiv, Maria Ligor. Cei patru vor depune juramantul la Cotroceni in cursul dupa-amiezii de joi.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger