AcasăPoliticaCiolos neaga o negociere cu USR: sa nu mai foloseasca numele meu!

Ciolos neaga o negociere cu USR: sa nu mai foloseasca numele meu!

În plină perioadă de negocieri, Cioloș a recunoscut! Ce funcție are în vedere: ”Nu exclud” - VIDEO (foto: Facebook)

Dupa ce liderul Uniunii Social Liberale a dat de inteles ca Dacian Ciolos ar putea candida -chiar si pentru prima functie in partid la viitorul Congres, in cazul in care se decide sa se alature taberei useriste, o data ce i-a fost lansata o invitatie in acest sens -fostul premier a decis sa lamureaca situatia.

Totul avand in vedere ca, din cate suna raspunsul lui Ciolos, fostul sef al Guvernului s-a cam saturat sa ii apara numele asociat cu actuala situatie din USR. „I-am spus deja domnului Nicusor Dan de o saptamana ca nu se pune problema de negociere a intrarii lui Ciolos in USR si nu asta a fost problema de la inceput! Ei trebuie sa isi rezolve problemele interne din partid si ar fi bine sa nu foloseasca numele meu”, a replicat cat se poate de taios Ciolos, pentru Digi24.

Va amintim ca Dan a anuntat ca USR-ul i-a lansat o invitatie lui Ciolos dupa ce, in prima faza, a admis ca nu i se pare un pas oportun. Ulterior, a subliniat ca opinia majoritatii useriste a contat in momentul in care a fost facut pasul respectiv, catre fostul prim-ministru.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger