AcasăPoliticaCiolos, in Germania

Ciolos, in Germania

Dacian Ciolos se va afla, timp de doua zile, pe taram german. Nu este vorba despre o deplasare privata, cum a fost cea a presedintelui, de zilele trecute, ci despre o vizita oficiala in care va avea diverse intrevederi pe teme economice cu reprezentanti ai statului considerat primul partener comercial al Romaniei si al treilea investitor strain.

Primul-ministru va pleca in Germania in aceasta ultima zi a saptamanii, iar marti va fi din nou in tara. Din reperele facute publice din directia Palatului Victoria, cu privire la deplasarea lui Dacian Ciolos, rezulta ca la capitolul intalniri si discutii sunt mentionate intrevederi cu Horst Seehofer, premierul landului Bavaria si cu presedintele Parlamentului local, Barbara Stamm, dar si cu reprezentanti ai Comitetului estic al economiei germane. Si chiar o vizita la sediul BMW AG. „Deplasarea in Germania va avea un caracter in principal economic prin discutiile pe care premierul roman le va avea cu autoritatile de land si reprezentanti ai unor puternice companii germane atat din Bavaria cat si din alte zone ale Germaniei”, anunta reprezentantii Executivului.

Deplasarea lui Dacian Ciolos in Germania are loc, asadar, la doar cateva saptamani de cand despre seful statului se mentiona, din directia Presedintiei, despre o deplasare privata in Germania, in intervalul 17-25 august. Cititi si: Iohannis, concediu sub acoperire

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger