AcasăPoliticaCiolos, despre cazul Toba: Sa nu anticipam/Premierul asteapta concluzia expertilor

Ciolos, despre cazul Toba: Sa nu anticipam/Premierul asteapta concluzia expertilor

Premierul se fereste sa comenteze foarte mult pe marginea suspiciunilor care au aparut in privinta noului ministru de Interne si a tezei sale de doctorat.

Seful Executivului a precizat, vineri dimineata, la plecarea de la sediul Ministerului de Interne, unde a participat la sedinta Comandamentului de iarna, convocata in contextul avertizarilor de vreme rea, ca intai vrea sa afle rezultatul analizei expertilor in materie, in acest sens cerandu-i lui Adrian Curaj, noul ministru al Invatamantului, sa convoace, „cat mai repede”, zilele urmatoare, forul abilitat sa analizeze suspiciunile de plagiat in cazul tezei de doctorat semnate de fosutl sef al Politiei Romane.

Petre Toba

„Haideti sa nu anticipam, vreau – inainte de a-mi exprima un punct de vedere- (…) am cerut ministrului Educatiei sa convoace acel Comitet de Etica  (…) discutam dupa aceea”, a mentionat seful Guvernului.

Precizarile lui Dacian Ciolos vin la doar o zi dupa ce Press One a sustinut ca peste 250 de pagini din cele 390 de pagini ale corpului tezei de doctorat a noului sef al MAI ar fi plagiate.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger