AcasăPoliticaCiolos da asigurari ca nu are in plan sa intre in cursa,...

Ciolos da asigurari ca nu are in plan sa intre in cursa, la alegerile din acest an

La inceput de 2016, an electoral, actualul sef al Guvernului i-a anuntat pe romanii aflati in Germania, cu care s-a intalnit seara trecuta – dupa ce, anterior, avusese o intrevedere cu cancelarul german Merkel – ca nu are de gand sa candideze la tot mai apropiatele alegeri, explicandu-le si motivul.

Reamintind faptul ca isi doreste ca Executivul pe care il conduce- chiar si pe o perioada scurta si limitata la un singur an- sa abordeze un mod de guvernare cat mai transparent cu putinta si mai apropiat de oameni, premierul tehnocrat Ciolos a precizat si ce planuri are in privinta viitorului sau, pe termen scurt, mai precis cum se plaseaza in privinta alegerilor din acest an. „Am decis sa imi pastrez aceasta independenta pana la capatul mandatului si sa nu ma prezint la alegerile din 2016, tocmai pentru a-mi pastra credibilitatea ca ceea ce vreau sa fac ca si prim- ministru si ceea ce acest guvern vrea sa faca este ceea ce spune„, le-a precizat primul-ministru reprezentantilor comunitatii romanesti din Germania, seara trecuta, dupa cum reiese din imaginile difuzate, vineri dimineata, de televiziunea publica. De altfel, nu e prima oara cand primul-ministru sustine acest lucru in privinta intentiei sale, cu privire la viitoarele alegeri, de la numirea sa in fruntea Guvernului, in urma cu aproximativ o luna si jumatate.

In alta ordine de idei, din cate anunta Palatul Victoria, in cadrul intalnirii cu reprezentantii diasporei din Germania, primul-ministru a primit si cateva cadouri de la acestia, mai precis carti si albume, Ciolos transmitandu-le, la randul sau, faptul ca se stie ca romanii din acest stat european reprezinta o comunitate bine integrata.

Cat priveste intrevederea avuta cu doar cateva ore inainte, cu Angela Merkel, Ciolos a facut cateva precizari, prin intermediul paginii sale de Facebook, dupa conferinta de presa comuna sustinuta de cei doi oficiali. „Intalnire foarte buna cu doamna Cancelar Angela Merkel. Deschiderea pe care am gasit-o aici este cea mai buna dovada ca relatiile noastre sunt pe calea cea buna si dezvoltarea economica se va consolida prin investitii si schimburi comerciale noi”, a conchis premierul, pe pagina sa de socializare.

foto: Facebook/Dacian Ciolos

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger