AcasăPoliticaCiolos continua discutiile cu liderii partidelor parlamentare, dupa ce a vorbit cu...

Ciolos continua discutiile cu liderii partidelor parlamentare, dupa ce a vorbit cu liberalii

Daca dimineata, premierul desemnat a ajuns la sediul PNL, unde a discutat cu cei doi presedinti ai formatiunii, respectiv Alina Gorghiu si Vasile Blaga, Dacian Ciolos urmeaza sa aiba si in orele urmatoare discutii cu liderii formatiunilor cu reprezentare in Legislativ.

Viitoarea intrevedere ar urma sa inceapa la ora 16.30, cu liderii ALDE, la sediul Aliantei conduse de catre Tariceanu si Constantin. De altfel, co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a confirmat acest aspect, fostul premeir din perioada in care Ciolos a fost ministru al Agriculturii precizand ca ar urma sa implice o prezentare- in mare- a unor aspete ce tin de programul de guvernare. „Aceasta intalnire nu este ca sa ne cunoastem, ci este ca, eventual, sa ne prezinte care sunt intentiile legate de formarea guvernului, de modul in care gandeste crearea unui suport politic, unei sustineri politice pentru Guvern, chestiunile principale legate de programul de guvernare”, a mentionat Tariceanu, fostul sef de la Palatul Victoria adaugand ca „probabil, la acest moment, nici echipa de guvernare nu este conturata si nici programul”.

Ulterior, Ciolos ar urma sa discute si cu pesedistii condusi de Dragnea si, posibil, din ce anunta surse politice, si cu uneperistii.

Consultarile in privinta stabilirii viitoarei formule guvernamentale au inceput, asadar, la cateva ore dupa ce, in decursul dupa-amiezii trecute, preedintele anunta ca l-a desemnat prim-ministru pe tehnocratul Ciolos. Iar acesta din urma are la dispozitie zece zile pentru a prezenta Parlamentului lsita ministrilor din Cabinetul sau, precum si un program de guvernare.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger