AcasăPoliticaCiolos, catre ministrii sai: Dupa ce ne intoarcem din vacanta de Paste,...

Ciolos, catre ministrii sai: Dupa ce ne intoarcem din vacanta de Paste, as vrea sa avem o discutie

Pe langa alte aspecte avute in vedere in cadrul sedintei saptamanale a Executivului, desfasurate in prima parte a acestei zile, la Palatul Victoria, premierul le-a cerut ministrilor sa profite de mini-vacanta de Pasti pentru a face un soi de bilant al activitatii lor incepand din noiembrie, de cand a fost instalata noua echipa guvernamentala.

Ideea unei evaluari a  activitatii guvernamentale nu e noua, dpar ca avand in vedere ca a fost vorba despre ultima sedinta a Executivului inainte de aceasta sarbatoare, Ciolos a readus in discutie, inca din debutul intrunirii, acest aspect, adresandu-se ministrilor sai. „Sa profitati de aceasta scurta pauza, asa cum v-am mai spus, si pentru a trage o linie si pentru a face o analiza a modului in care au decurs lucrurile de la instalarea guvernului si pana acum. (…) Si, dupa ce ne intoarcem din vacanta de Paste, as vrea sa avem o discutie in care sa ne concentram atentia pe urmatoarea etapa pe care ne-o asumam si anume, aceea a livrarii de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat”, le-a transmis Ciolos ministrilor.

Drept urmare, pe langa planurile pe care si le-au facut, de Sarbatori, reprezentantii Executivului tehnocrat vor trebui sa isi gaseasca timp si pentru a duce la indeplinire cerinta sefului Cabinetului, astfel ca la revenirea la Palatul Victoria sa poata participa, cu date concrete, la ceea ce se vrea a fi o evaluare a activitatii de pana acum a Guvernului. „O sa va rog pe fiecare dintre dumneavoastra, in domeniile in care v-ati asumat anumite proiecte, cu precadere cele care sunt asumate in programul de guvernare sa va faceti propria analiza si, dupa ce ne intoarcem din vacanta de Pasti, sa facem aceasta discutie aplicata pe ceea ce ne propunem sa obtinem ca rezultate in lunile urmatoare”, a conchis Dacian Ciolos.

sursa foto: facebook/Dacian Ciolos

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger