AcasăPoliticaCiolos anunta ca planurile de actiuni sectoriale sunt gata. Prioritatile ministerelor, trimise...

Ciolos anunta ca planurile de actiuni sectoriale sunt gata. Prioritatile ministerelor, trimise Parlamentului

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Odata ce fiecare minister din cadrul Guvernului si-a stabilit prioritatile, pasul urmator va fi ca aceste planuri sa ajunga in Parlament. Intre timp, premierul si-a propus ca, de joi incepand, in urmatoarele saptamani, sa mearga pe la majoritatea ministerelor, pentru a sta de vorba cu reprezentantii acestora, in privinta modului in care acestia din urma si-au propus sa si puna in practica aceste masuri.

(foot: Facebook/Dacian Ciolos)

„Am finalizat planurile de actiuni sectoriale (…) Am reusit sa sintetizam aceste prioritati sectoriale pe care vi le-ati fixat fiecare dintre dumneavoastra, intr-un document pe care, asa cum v-am promis, o sa-l trimitem Parlamentului”, a punctat Ciolos, adaugand ca incepand chiar din aceasta zi ar vrea sa se inceapa punerea in aplicare a acestor masuri, „pentru ca timpul este scurt”.

Inca de la inceputul sedintei saptamanale a Guvernului, a doua din acest an, Dacian Ciolos a anuntat cum anume isi propune sa gestioneze aceste discutii aplicate. Joi, de exemplu, premierul a precizat ca are deja in plan sa mearga la ministerele Agriculturii si Energiei. „Pentru a discuta in detaliu modul cum v-ati gandit sa va organizati pentru a implementa aceste masuri, o sa va propun sa ne intalnim cel putin la ministerele care au masuri prevazute in programul de guvernare, o sa ne intalnim in zilele urmatoare, in urmatoarele doua-trei saptamani, o sa ma organizez in asa fel incat sa vin la dumneavoastra, la ministere, pentru a discuta impreuna cu dumneavoastra si cu conducerea ministerelor modul in care v-ati propus sa va organizati pentru aplicarea, implementarea acestor masuri. (…) O sa continuam si saptamana viitoare cu, am stabilit deja, pentru circa 12 ministere la care, cred eu, pana la mijlocul lui februarie o sa pot sa vin la dumneavoastra ca sa discutam lucrurile acestea”, a adaugat Ciolos.

Nu in ultimul rand, premierul si-a anuntat ministrii ca vrea ca aceste planuri de actiuni sectoriale, odata trimise Legislativului, sa fie postate cat mai rapid pe site-urile ministerelor, in asa fel incat sa poata fi consultate de opinia publica.

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger