AcasăPoliticaCiolos anunta ca nu va schimba structura Guvernului

Ciolos anunta ca nu va schimba structura Guvernului

La finele celor doua zile de discutii cu formatiunile politice cu reprezentare in Legislativ, premierul desemnat a anuntat ce s-a avut in vedere in cadrul intrevederilor cu liderii partidelor, dar si faptul ca nu are in plan sa modifice actuala structura a Guvernului.

Inainte de toate insa, Dacian Ciolos a precizat ca, inainte de a definitiva lista viitorilor ministri, a vrut sa aiba un dialog cu reprezentantii partidelor, in asa fel incat sa le prezinte atat planul sau in privinta viitoarei guvernari, dar sa si auda ce au de spus acestia din urma in aceasta privinta. „Am avut o discutie cu partidele ca sa le prezint prioritatile pe care le avem in vedere, prioritatile mari (…) in programul de guvernare. Pe de alta parte, am vrut si sa vad care sunt sensibilitatile partidelor politice, fiind constient (…) ca n-o sa putem include toate lucrurile precis in programul de guvernare”, a lamurit Ciolos, tarziu seara trecuta, adaugand ca pe langa aceste discutii, lucreaza si la „identificarea viitorilor ministri”.

Totodata, de la Palatul Parlamentului, Ciolos a mai subliniat un aspect important, ce tine de dialogul cu reprezentantii partidelor politice si dupa investirea viitorului Cabinet tehnocrat. „Pe de alta parte, sunt constient -fiind un guvern de tehnocrati- ca dincolo de votul de investitura, majoritatile se vor constitui in Parlament si vor trebui negociate pentru fiecare proiect major in parte”, a punctat premierul desemnat.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger