AcasăPoliticaCiolos, acuzat ca a vorbit in Parlament folosind "limba tehnocratilor"

Ciolos, acuzat ca a vorbit in Parlament folosind „limba tehnocratilor”

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Ati auzit, cu siguranta, de limba(jul) de lemn. Dar pana luni dupa-amiaza nu credem sa fi auzit de „limba tehnocratilor”.

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Cel putin nu pana sa-l fi ascultat pe seful PSD-ului, Liviu Dragnea, vorbind de la tribuna Parlamentului, demontand, mai bine zis, pas cu pas, discursul premierului privind starea reala a economiei autohtone.

De altfel, tot social-democratii si-au dorit – se stie- sa-l vada si sa-l auda pe Dacian Ciolos dand glas cifrelor si coordonatelor ce definesc economia actuala. Doar ca dupa ce premierul a incheiat prezentarea, Dragnea a ajuns la microfonul salii de plen si s-a grabit sa spuna ca spusele celui dintai n-ar fi tocmai pe intelesul romanilor. „Domnul Ciolos nu a vorbit in limba romana, a folosit limba tehnocratilor, o limba care suna strain si o limba care este rupta de realitate”, a „tradus” presedintele social-democratilor, trecand apoi la analiza detaliata a spuselor sefului de la Palatul Victoria.

Pana sa se incheie discutiile din Parlament, Ciolos a avut ocazia sa ii dea replica lui Liviu Dragnea. „Limba romana pe care eu o vorbesc eu una directa, clara (…) am preferat sa facem lucruri decat sa vorbim prea multe si sper sa se vada rezultatele”, a sreactionat primul-ministru, formulata in urma cu doar trei minute, de la aceeasi tribuna a Parlamentului.

author avatar
Cristina Stefan
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger