AcasăPoliticaCiolos a fost luni la Cotroceni, pentru a discuta cu Iohannis

Ciolos a fost luni la Cotroceni, pentru a discuta cu Iohannis

Sefii celor doua Palate s-au intalnit, in prima zi a saptamanii, la Cotroceni. A fost prima intrevedere din 2016 dintre Klaus Iohannis si premierul tehnocrat pe care l-a seful statului propus, in noiembrie anul trecut, pentru a forma noul guvern, dupa demisia lui Victor Ponta.

Despre acest aspect s-a aflat, in urma cu scurt timp, dintr-un comunicat al Presedintiei, din care aflam si ce s-a discutat la Cotroceni. Intalnirea de lucru dintre cei doi nu a fost anuntata inainte si nici nu a fost urmata de declaratii de presa. „Discutiile au vizat situatia actuala a guvernarii, precum si  prioritatile Executivului pentru anul 2016”, se mentioneaza din directia Palatului Cotroceni.

Totodata, seful Palatului Victoria a vorbit cu presedintele si despre recenta sa vizita oficiala in Germania, de saptamana trecuta, in cadrul careia s-a intalnit cu Angela Merkel, cancelarul german, dar si cu reprezentantii comunitatii romanesti stabiliti in acest stat european. Ulterior intrevederii cu presedintele, in cursul dupa-amiezii, mai precis incepand cu ora 17.30, din cate mentioneaza agenda publica a premierului, Dacian Ciolos urmeaza sa aiba o intrevedere cu cativa reprezentanti ai Bancii Mondiale.

author avatar
Cristina Stefan
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger