AcasăPoliticaCiolos a discutat si cu Geoana, inainte de a anunta componenta Cabinetului

Ciolos a discutat si cu Geoana, inainte de a anunta componenta Cabinetului

(foto: b1.ro)

La o zi dupa ce a facut cate o vizita la sediile partidelor parlamentare, pentru a sta de vorba cu liderii acestora, in privinta viitoarei echipe guvernamentale, premierul desemnat a avut, joi, o intalnire si cu Mircea Geoana.

(foto: b1.ro)

Fostul social-democrat, actualmente lider al Partidului Social Romanesc (PSRo), l-a intampinat pe Ciolos, in jurul orei 15, la sediul formatiunii sale, aflat in sectorul 1 al Capitalei.

„Noul Guvern nu poate fi un simplu guvern de tranzitie, un experiment pentru 12 luni, ci inceputul unui drum lung si anevoios de tranformare a modului de guvernare si administrare a statului si economiei. Domnul Ciolos reprezinta o alegere inspirata, avand o reputatie solida in tara si la nivel european. Insa, proiectul de guvernare si mandatul noului Guvern al Romaniei trebuie sa fie mai mult decat o colectie de buni profesionisti si bune intentii”, opinau reprezentantii PSRO, in urma cu doua zile, dupa desemnarea lui Ciolos prim-ministru, odata cu demisia lui Ponta.

Inainte de a vorbi cu Geoana – liderul unei formatiuni in cadrul careia se regasesc nu mai putin de 12 alesi, Dacian Ciolos a discutat pe rand, miercuri, cu liberalii condusi de Blaga si Gorghiu, cu social-democratii lui Dragnea, cu reprezentantii ALDE si ai UNPR-ului in fruntea caruia se afla Gabriel Oprea, precum si cu UDMR.

De la desemnarea sa, de catre seful statului, tehnocratul Ciolos are la dispozitie 10 zile sa definitiveze componenta viitorului sua Cabinet, dar si sa elaboreze un program de guvernare.

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger