AcasăPoliticaCiolos: “Nu e ambitia mea sa raman premier si dupa 2016”/ Ce...

Ciolos: “Nu e ambitia mea sa raman premier si dupa 2016”/ Ce spune despre ipoteza de a intra intr-un partid

Odata instalat la Palatul Victoria, pentru un mandat limitat -de doar aproximativ un an, actualul premier Ciolos sustine ca – pana la acest moment, cel putin – nu si-a porpus sa ramana in fruntea Guvernului si dupa anul viitor cand, se stie, au loc alegeri parlamentare.

Tehnocratul desemnat in urma cu aproape doua saptamani, de catre seful statului, pentru a forma viitorul Cabinet, urmare a demisiei lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, a dat de inteles, duminica seara, intr-o emisiune difuzata de Digi 24, ca momentan se focuseaza doar pe misiunea incredintata de catre Klaus Iohannis, si anume cea de a conduce Executivul pana la anul, rastimp in care sa puna in aplicare anumite proiecte.

„Nu e ambitia mea sa raman premier si dupa 2016”, a precizat, raspicat, Ciolos. „Stiti ca am evitat sa fac politica pana acum pentru ca imi cunosc limitele si competentele. Ma implic acolo unde cred ca pot sa aduc un plus”, a adaugat seful Guvernului.

Cat priveste posibilitatea de a intra intr-un partid si de a firgura pe listele unei formatiuni politice, Ciolos a dat urmatorul raspuns: „Nu ma preocupa in acest moment, sunt multe lucruri de facut la nivel de guvern si nu pentru asta am venit si am acceptat aceasta responsabilitate. Nu pentru a-mi crea un partid politic sau pentru a ma prezenta la alegeri in 2016”.

foto: Facebook/Dacian Ciolos

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger