AcasăPoliticaChiliman si Tariceanu ataca frontal: Antonescu - presedinte, NEVER!

Chiliman si Tariceanu ataca frontal: Antonescu – presedinte, NEVER!

Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu nu fac parte dintre liberalii care de abia asteapta sa-si vada liderul inscaunat presedinte al tarii

Cazarea lui Crin Antonescu la Cotroceni nu se regaseste pe lista obiectivelor avute in vedere de liberalii Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu.

Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu nu fac parte dintre liberalii care de abia asteapta sa-si vada liderul inscaunat presedinte al tarii
Aspiratiile lui Crin Antonescu raman la fel de mari, indiferent de criticile pe care i le aduc contestatarii sai

Chiar daca alegerea lui Antonescu ca presedinte ar elibera PNL-ul din jugul actualului lider, disidentii din PNL nu sunt dispusi sa opinteasca la alegerea ”amicului” in functia de sef al statului. ”Nu il voi sustine niciodata pe Crin Antonescu la Presedintia Romaniei, pentru ca acesta nu m-a convins ca poate fi un bun presedinte”, a decretat scurt Andrei Chiliman, neuitand sa-l mai acuze o data pe Antonescu de ”sacrificarea” PNL-ului doar de dragul ajungerii lui la Cotroceni. Iar ca sa fie sigur ca-l scoate din sarite pe seful sau de partid, Chiliman spune ca Antonescu nu are suficient curaj pentru a-l da afara din partid: ”Nu inteleg de ce este asa de fricos domnul Antonescu. El oricum a exclus liberalismul din PNL, nu vad de ce nu va exclude si liberalii din PNL. Eu, unul, nu voi pleca din partid”. ”Este un accident ca Antonescu a ajuns presedintele PNL”, conchide acid Andrei Chiliman.

Intr-o forma mai ”light”, Calin Popescu Tariceanu da si el de inteles ca actualul lider liberal nu ar avea ce sa caute la Cotroceni. Concret, Tariceanu a refuzat sa comenteze prestatia prezidentiala de o luna a lui Crin Antonescu (din perioada interimatului), ba chiar a apreciat ca prezidentiabilul PNL-USL habar nu are de economie, domeniu cu care orice sef de stat trebuie sa fie cat de cat familiarizat. ”Asta se vede cu ochiul liber. Se vede ca evita discutiile, si mai bine face”, a raspuns Tariceanu, intrebat fiind cat de mult intelege Antonescu din macroeconomie.

author avatar
Simona Badulescu
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger