AcasăPoliticaChiliman iese la atac: PNL sa scape de Antonescu

Chiliman iese la atac: PNL sa scape de Antonescu

Daca vor sa recastige increderea romanilor, liberalii ar trebui sa se dezica de Crin Antonescu, nu sa foloseasca „abuziv si mincinos” numele Chiliman. Acesta este mesajul pe care primarul sectorului 1 l-a transmis fostilor sai colegi de partid, dupa ce a aflat ca acestia il folosesc pe post de agent electoral.

Andrei Chiliman ii bate obrazul lui Crin Antonescu, dupa ce a aflat din „National” ca fostii sai colegi ii folosesc imaginea in campanie

„Ii  cer public lui Crin Antonescu sa opreasca manipularea la care se preteaza activistii PNL din Bucuresti prin transmiterea catre cetateni a mesajului ca eu as mai fi membru al acestui partid sau ca as sustine, in vreo forma sau alta, acest partid”, a declarat Andrei Chiliman, precizand ca, din calitatea de primar independent, sustine „proiectul relansarii PNTCD in parteneriat cu Initiativa Romania Liberala”. In ceea ce priveste impasul in care se afla PNL-ul, edilul sectorului1 considera ca singura solutie o reprezinta inlaturarea lui Crin Antonescu de la conducerea partidului. „Simplul fapt ca PNL nu mai poate castiga simpatie electorala decat prin folosirea numelui unui primar independent, exclus din partid ca opozant al presedintelui, este cea mai buna dovada a crizei de credibilitate in care se afla acest partid. Pentru a mai avea o sansa de recastigare a increderii romanilor, PNL trebuie sa renunte la Antonescu”, a conchis Andrei Chiliman.

author avatar
Adelina Ionicel
873 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger