AcasăPoliticaChiliman a aflat de la procurorii DNA ca are averea sub sechestru

Chiliman a aflat de la procurorii DNA ca are averea sub sechestru

Primarul sectorului 1 are toata averea sub sechestru, dupa ce procurorii DNA ploiesteni au dispus aceasta masura asiguratorie in cauza in care este cercetat, alaturi de alte persoane, printre care si un alt liberal, Vlad Moisescu. Edilul a anuntat deja ca va contesta aceasta decizie.

Andrei Chiliman a aflat despre decizia procurorilor anticoruptie in cursul vizitei pe care a facut-o, luni in jurul pranzului, la institutia amintita. De altfel, liberalul a parasit incinta in urma cu doar cateva minute, du[a mai bine de o ora de cand sosise, confirmand faptul ca DNA a luat o astfel de masura in cazul sau. „S-a pus sechestru in totalitate (…) mai mult nu stiu”, a afirmat Chiliman, inainte de a pleca de la DNA Ploiesti.

Dupa cum era de asteptat, masura l-a nemultumit pe primarul sectorului 1 al Capitalei, care a anuntat seja ca are in plan sa conteste masura luata de catre procurorii DNA din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti. „Evident ca o s-o contest”, a punctat primarul aflat la sefia sectorului 1 incepand cu anul 2004.

Va amintim ca vineri seara, pe 18 iunie, Andrei Chiliman a fost retinut, pentru 24 de ore, alaturi de alte trei persoane cercetate in acelasi dosar- liberalul Vlad Moisescu, precum si doi consilieri. Este vorba despre Ioana Costescu, consilier personal al edilului sectorului1, precum si despre Ion Brad, consilier local la sectorul 1. Chiliman este suspectat de „constituirea unui grup infractional organizat”,  dar si de „complicitate la trafic de influenta, in forma continuata”.

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger