AcasăPoliticaChiar si Oprea vrea sa ceara reluarea votului in Senat: "nu fug...

Chiar si Oprea vrea sa ceara reluarea votului in Senat: „nu fug de Justitie”

Oprea a cedat: pleaca din Senat

Nu doar liberalii solicita reluarea votului pe marginea solicitarii procurorilor DNA vizandu-l pe fostul vicepremier Oprea, ci chiar si fostul ministru de Interne.

Care, la trei zile de cand isi ruga colegii senatori, de la tribuna Parlamentului, sa nu dea unda verde solicitarii procurorilor care voiau aviz pentru inceperea urmaririi penale pe numele sau, bate serios in retragere.

De faptul ca Gabriel Oprea s-a razgandit nu prea mai sunt dubii, de vreme ce postarea sa din aceasta dupa-amiaza face trimitere la aceeasi idee propusa de PNL, cu care deja PSD-ul s-a declarat de acord, si anume repunerea pe tapet a chestiunii, respectiv reluarea votului in privinta cererii formulate de catre anchetatorii anticoruptie, in cazul morti lui Gigina. „Acum am cerut colegilor sa voteze impotriva si poate ca am gresit. Multi mi-au reprosat ca vreau sa fug de Justitie, desi nu e deloc asa. Tocmai de aceea ii voi solicita Presedintelui Senatului sa supuna la vot inca o data cererea DNA, iar pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale. Stiu ca sunt nevinovat si nu fug de Justitie”, isi explica Oprea, pe Facebook, noua viziune asupra chestiunii.

Cititi si Liberalii vor reluarea votului in cazul Oprea. Ce are de zis Dragnea!

Gabriel Oprea continua sa se apere: M-am simtit hartuit. Ma gandesc si sa-mi dau demisia

Fostul membru al Guvernului nu trece cu vederea nici valul de reactii – exprimate in diverse medii si prin diverse forme- iscate de cazul votului de luni, din Camera Superioara a Legislativului, insa insista ca nu se face vinovat in cazul mortii tanarului politist. „Multi imi dau lectii. Altii ma injura. Eu nu judec pe nimeni si nu doresc nimanui raul. Un lucru il voi spune insa mereu. Sunt departe de a fi perfect. Am defectele mele, greselile mele si crucea pe care o port. Dar nu am ucis pe nimeni. Nici macar din culpa”, incheie Oprea mesajul adresat opiniei publice. Nici de aceasta data comentariile fata de punctul de vedere exprimat- via Facebook- nu s-au lasat asteptate, nu putini fiind internautii care i-au transmis diferite mesaje fostului reprezentant al Guvernului, prin intermediul unor comentarii postate pe pagina oficiala a fostului ministru.

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger