AcasăPoliticaCheta in PSD! Nastase atenteaza la buzunarele colegilor

Cheta in PSD! Nastase atenteaza la buzunarele colegilor

Adrian Nastase isi imagineaza ca i-ar putea indupleca pe pesedisti sa-si goleasca conturile de dragul lui

Adrian Nastase forteaza nota sugerandu-le pesedistilor sa contribuie si ei la achitarea prejudiciului imputat in dosarul ”Trofeul Calitatii”.

Adrian Nastase isi imagineaza ca i-ar putea indupleca pe pesedisti sa-si goleasca conturile de dragul lui

Adrian Nastase uita ca si-a pus majoritatea pesedistilor in cap in 2004 cand, ca urmare a aplicarii strategiei ”centrului imaculat”, ”baronii” PSD-ului s-au trezit dati prada presei. Tot ce i s-a intamplat ulterior lui Nastase (inclusiv pierderea prezidentialelor, dupa cum sustin tot colegi de-ai lui de partid) se leaga de resentimentele nascute atunci. Tratat cu indiferenta dupa eliberarea conditionata din inchisoare, Nastase le cere acum pesedistilor sa ia exemplu de la socialistii francezi (fostul premier Francois Fillon a cerut ”familiei sale politice” sa contribuie la achitarea campaniei din 2012 a lui Nicolas Sarkozy, dupa ce Consiliul Constitutional din Franta a refuzat sa aprobe decontarea cheltuielilor de catre stat – n.r.) si sa scoata niste bani in contul prejudiciului stabilit in dosarul Trofeul Calitatii.

”Eu m-as fi asteptat… Campania aceea, care era si parlamentara si prezidentiala, nu a fost a mea, a fost a partidului (…) Asa, a trebuit sa ma ocup singur de plata. S-a considerat ca a fost campania mea. Daca nu am fost cuminte si am vrut sa fiu candidat, asa mi-a trebuit…”, a afirmat public (si acid) Nastase. Care, pe sleau spus, vrea ca social-democratii si conservatorii (care au candidat in alianta cu PSD, in 2004) sa dea dovada de solidaritate si sa-l ajute la plata celor 760.000 de euro prejudiciu ajunsi in conturile Inspectoratului de Stat in Constructii conform deciziei instantei. Demers inutil din moment ce pe pesedisti ii doare-n cot de situatia financiara a lui Nastase, convinsi fiind ca fostul lor sef si premier a avut grija sa se puna la adapost de orice probleme in domeniu.

[poll id=”566″]

author avatar
Simona Badulescu
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger